Termeni si conditii

Dispozitii generale:

Site-ul www.foxy-fashion.ro este proprietatea S.C. MYTEX FASHION SRL, denumita in continuare foxy-fashion.ro,  societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in Slobozia, str Closca nr 31, Ialomita, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J21/729/2018, CUI 40273638, capital social subscris si varsat 200 lei, avand contul bancar nr. RO56BTRLRONCRT0478462401 deschis la Banca Transilvania – Slobozia, tel. 0721026940, adresa de e-mail contact@foxy-fashion.ro

foxy-fashion.ro comercializeaza  haine de dama prin comenzi online si telefonice. Toate informatiile continute pe foxy-fashion.ro au rolul de a prezenta produsele si de a facilita efectuarea de comenzi catre clienti.

Accesarea, navigarea, deschiderea unui cont si efectuarea de comenzi pe site-ul foxy-fashion.ro reprezinta acceptarea de catre tine a tuturor termenilor si conditiilor, asa cum sunt descrisi in continuare.

Intrucat prezentii “Termeni si conditii” produc efecte legale si pentru ca ne dorim sa fii informata corect, te rugam sa citesti cu atentie  textul  integral.

Ne rezervam dreptul sa modificam aceste prevederi  partial sau integral fara nicio notificare prealabila. Accesarea site-ului  si deschiderea unui cont foxy-fashion.ro implica in mod tacit ca  accepti si esti de acord ca, fara acordul tau  si fara notificari prealabile, putem sa modificam, sa stergem,  partial sau integral, orice informatie de pe site. 

Produsele:

Produsele comercializate de foxy-fashion.ro sunt produse noi, ambalate de foxy-fashion.ro si care sunt livrate cu factura fiscala, conform legislatiei in vigoare, in limita stocului disponibil. Din acest motiv, ne rezervam dreptul sa nu operam si sa nu livram comenzile pentru produsele care nu se mai gasesc in oferta prezentata de foxy-fashion.ro.

Imaginile publicate pe site reprezinta fotografii ale produselor reale si au rolul de exemplificare. Imaginile nu pot reda toate caracteristicile articolului real, din acest motiv produsele livrate pot diferi de imaginile existente pe site (mici diferente privitoare la culoare sau aspect). De asemenea, pot interveni diferente de 2-3 cm in masurile articolelor prezentate pe site. 

In limita legislatiei in vigoare, ne exoneram de orice responsabilitate in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului referitor la produse de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Preturile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) si nu includ taxele de livrare.

foxy-fashion.ro nu este raspunzatoare pentru comisioanele percepute de terti pentru efectuarea platii produsului.

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul (text, imagini si video), descrierile si denumirile sunt proprietatea intelectuala a foxy-fashion.ro, a colaboratorilor sau a furnizorilor nostri. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa.

Denumirea site-ului si insemnele grafice sunt proprietate intelectuala a MYTEX FASHION SRL si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala incalcarea dreptulrilor de autor ne puteti contacta pe contact@foxy-fashion.ro.

Conciliere interna:

Depunem toate eforturile ca tu sa fii multumita de produsele si serviciile foxy-fashion.ro. In cazul in care, totusi exista probleme referitoare la o comanda, suntem aici sa le rezolvam prin conciliere directa. Te rugam sa o contactezi pe doamna Vulpe Carmen, Manager foxy-fashion.ro pe adresa contact@foxy-fashion.ro si  ea va face tot posibilul sa  solutioneze cererea  in maxim 24 de ore. 

Livrarea:

Livrarea se face în 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid si  pana la 5 zile lucratoare prin Posta Romana. Inainte de a finaliza comanda, te rugam sa alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda ta.

Termenul de livrare se aplica doar pentru produsele care se afla pe stoc in momentul efectuarii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descriere, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate.

Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu avem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu nu onora comanda.

Pentru comenzi peste 40000 Lei transportul este gratuit. Pentru comenzi sub 40000 Lei taxa de transport este de 1900 Lei prin curierat rapid si 1100 Lei prin Posta Romana (TVA inclus).

In cazul in care poti primi coletul doar in anumite zile sau intervale orare, te rugam ca inainte sa finalizezi comanda sa faci aceasta precizare la rubrica obsevatii.  Aceste cerinte vor fi respectate in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat.

In cazul in care, din diverse motive, avem suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, ne rezervam dreptul de a expedia comanda doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

Pentru livrari in Europa, taxa de transport incepe de la 39 Lei. Livrarea se dureaza intre 2 si 10 zile, in functie de tara in care locuiesti si modalitatea de transport dorita.

Pentru a expedia comenzile internationale este necesara plata in avans. Aceasta se poate face direct cu cardul, transfer bancar, PayPal sau Western Union (in cont). http://www.foxy-fashion.ro/modalitati-de-plata

Modalitati de plata:

Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt:

Ramburs – platesti agentului curier cand preiei coletul

Transfer bancar – transferi anticipat echivalentul in bani al comenzii tale in contul nostru: RO56BTRLRONCRT0478462401 deschis la Banca Transilvania – Slobozia. Poti face acest lucru prin online banking sau la orice agentie BT din zona ta. In aceasta situatie, expediem comenzile  doar dupa ce avem confirmarea virarii  baniilor in contul MYTEX FASHION SRL

Poti plati pentru cumparaturile tale si prin card bancar. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro).

Garantam siguranta platilor cu cardul prin procesatorul Mobilpay (Netopia). Site oficial: Mobilpay https://www.mobilpay.ro/public/

Returnarea produselor:

Poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice. 

Potrivit legislatiei in vigoare,

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 34/2014 , pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client. „

Astfel, te rugam sa ne comunici intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi, telefonic la 0721026940sau  prin email la contact@foxy-fashion.ro, apoi sa ne trimiti produsul ca acesta sa ajunga la sediul firmei MYTEX FASHION SRL in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care tu ai primit coletul. 

Produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil si sub rezerva  ca acesta sa indeplineasca conditiile de retur.  Astfel, produsele returnate vor fi acceptate doar cu eticheta intacta, factura in original si  fara semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de foxy-fashion.ro, nu se returneaza, cu exceptia  produselor care prezinta defecte de fabricatie.

Dupa primirea articolelor returnate si verificarea acestora, iti vom expedia schimbul de marimi sau produse. Schimbul de marimi este gratuit prin posta romana. Pentru re-expedierea prin curier  percepem taxa de transport aferenta.

Beneficiezi de retur gratuit cand trimiti returul catre noi prin FAN Courier doar din localitati pentru care firma de curierat. NU percepe taxe pentru kilometri externi. Te rugam sa verifici lista lista Fan Courier si sa te asiguri de acest lucru inainte de a expedia coletul. In cazul in care alegi totusi trimiterea din una din localitatile pentru care se platesc taxe pentru kilometri externi, acestea vor fi suportate de tine.

Daca doresti returul banilor, acestia vor fi rambursati prin card bancar in termen de 14 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului sau prin posta, la adresa  din cartea de identitate.

Iti rambursam integral contravaloarea produsului si costurile de livrare cand alegi cel mai ieftin tip de livrare standard. In cazul in care alegi alta modalitate, foxy-fashion.ro nu suporta  costurile suplimentare aparute din diferenta de standard de livrare.

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

Garantia produselor:

Pentru pastrarea garantiei este foarte important  sa respecti  instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului. Aceste instructiuni sunt specifice produsului tau si trebuie sa le citesti si sa le urmezi pentru nu-l deteriora.

Iti respectam dreptul la garantie potrivit legislatiei in vigoare privind drepturile consumatorilor prevazute de Legea nr. 449/2003, asadar foxy-fashion.ro ofera garantia legala de conformitate pentru produsele pe care le comercializeaza.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Pentru ca e dreptul tau sa iti spui parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam, ai posibilitatea de a suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita.

De asemenea, poti face sesizari cu privire la serviciile si produsele pe care ti le oferim la CJPC Ialomia, online pe www.anpc.gov.ro, prin scrisoare la adresa: str. Aleea Parcului nr. 6, bloc B27, Ialomita, Slobozia, telefonic: 0243/231067, prin fax: 0243/231410, prin e-mail: ialomita@anpc.gov.ro. Program functionare: Luni-Joi: 8.30-17.00; Vineri: 8.30-14.30.

Date cu caracter personal:

Cadrul legal privind protecția datelor cu caracter personal adoptat la nivel european și aplicabil  statelor membre UE

La data de 4 mai 2016, a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene pachetul legislativ care va reglementa protecția datelor cu caracter personal, respectiv:

  1. Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor – RGPD);
  2. Directiva (UE) 2016/680 a Parlamentului European și a Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, depistării, investigării sau urmăririi penale a infracțiunilor sau al executării pedepselor și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Deciziei-cadru 2008/977/JAI a Consiliului.

Regulamentul (UE) 2016/679 a intrat în vigoare la 25 mai 2016 și este aplicabil din 25 mai 2018. Dispozițiile Regulamentului sunt aplicabile direct pe teritoriile statelor membre UE, fără ca, în principiu, să mai fie necesare măsuri de transpunere ori implementare. Totuși, Regulamentul de referință prevede faptul că în anumite situații sunt necesare dispoziții de implementare la nivel național sau statele membre sunt abilitate să adopte anumite dispoziții legale. Astfel, a fost adoptată Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, care a intrat în vigoare la data de 31 iulie 2018.

Directiva (UE) 2016/680 a intrat în vigoare la 5 mai 2016 și a fost transpusă în legislația națională prin Legea nr. 363/2018 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale și combaterii infracțiunilor sau a executării pedepselor, măsurilor educative și de siguranță, precum și privind libera circulație a acestor date.

În ceea ce privește domeniile de aplicare ale celor două instrumente juridice, precizăm faptul că acestea sunt complementare, Regulamentul având aplicabilitate generală cu excepția:

  • activităților care nu intră sub incidența dreptului Uniunii;
  • activităţilor desfăşurate de statele membre care intră sub incidenţa capitolului 2 al titlului V din Tratatul UE
  • activităților desfășurate de către o persoană fizică în cadrul unei activități exclusiv personale sau domestice;
  • activităților desfășurate de către autoritățile competente în scopul prevenirii, investigării, depistării sau urmăririi penale a infracțiunilor, sau al executării sancțiunilor penale, inclusiv al protejării împotriva amenințărilor la adresa siguranței publice și al prevenirii acestora (domeniu care este reglementat de Directiva (UE) 2016/680).

Ce este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și care sunt sarcinile sale?

Potrivit legii de înfiinţare, organizare şi funcţionare (Legea nr. 102/2005), Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) este autoritatea publică cu personalitate juridică, autonomă şi independentă faţă de orice altă autoritate a administrației publice, ca şi faţă de orice persoană fizică sau juridică din domeniul privat.

Autoritatea are ca principal obiectiv apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţă intimă, familială şi privată în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Acest drept are un conţinut complex, de mare importanţă pentru libertatea şi personalitatea cetăţeanului, iar în ţara noastră este garantat prin Constituţie (art. 26).

Legalitatea prelucrărilor de date cu caracter personal care cad sub incidenţa Regulamentului și a legislației de transpunere a Directivei este monitorizată şi controlată de Autoritatea de supraveghere. 

În acest scop autoritatea de supraveghere are următoarele sarcini (art. 57 din Regulament):

a) monitorizează şi asigură aplicarea regulamentului; 

b) promovează acţiuni de sensibilizare şi de înţelegere în rândul publicului a riscurilor, normelor, garanţiilor şi drepturilor în materie de prelucrare. Se acordă atenţie specială activităţilor care se adresează în mod specific copiilor;

c) oferă consiliere, în conformitate cu dreptul intern, parlamentului naţional, guvernului şi altor instituţii şi organisme cu privire la măsurile legislative şi administrative referitoare la protecţia drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea;

d) promovează acţiuni de sensibilizare a operatorilor şi a persoanelor împuternicite de aceştia cu privire la obligaţiile care le revin în temeiul regulamentului;

e) la cerere, furnizează informaţii oricărei persoane vizate în legătură cu exercitarea drepturilor sale în conformitate cu regulamentul şi, dacă este cazul, cooperează cu autorităţile de supraveghere din alte state membre în acest scop;

f) tratează plângerile depuse de o persoană vizată, un organism, o organizaţie sau o asociaţie în conformitate cu articolul 80 din RGPD şi investighează într-o măsură adecvată obiectul plângerii şi informează reclamantul cu privire la evoluţia şi rezultatul investigaţiei, într-un termen rezonabil, în special dacă este necesară efectuarea unei investigaţii mai amănunţite sau coordonarea cu o altă autoritate de supraveghere;

g) cooperează, inclusiv prin schimb de informaţii, cu alte autorităţi de supraveghere şi îşi oferă asistenţă reciprocă pentru a asigura coerenţa aplicării şi respectării regulamentului;

h) desfăşoară investigaţii privind aplicarea regulamentului, inclusiv pe baza unor informaţii primite de la o altă autoritate de supraveghere sau de la o altă autoritate publică;

i) monitorizează evoluţiile relevante, în măsura în care acestea au impact asupra protecţiei datelor cu caracter personal, în special evoluţia tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor şi a practicilor comerciale;

j) adoptă clauze contractuale standard menţionate la articolul 28 alineatul (8) şi la articolul 46 alineatul (2) litera (d) din regulament;

k) întocmeşte şi menţine la zi o listă în legătură cu cerinţa privind evaluarea impactului asupra protecţiei datelor, în conformitate cu articolul 35 alineatul (4) din regulament;

l) oferă consiliere cu privire la operaţiunile de prelucrare menţionate la articolul 36 alineatul (2) din regulament;

m) încurajează elaborarea de coduri de conduită în conformitate cu articolul 40 alineatul (1), îşi dă avizul cu privire la acestea şi le aprobă pe cele care oferă suficiente garanţii, în conformitate cu articolul 40 alineatul (5) din regulament;

n) încurajează stabilirea unor mecanisme de certificare, precum şi a unor sigilii şi mărci în domeniul protecţiei datelor în conformitate cu articolul 42 alineatul (1) şi aprobă criteriile de certificare în conformitate cu articolul 42 alineatul (5) din regulament;

o) acolo unde este cazul, efectuează o revizuire periodică a certificărilor acordate, în conformitate cu articolul 42 alineatul (7) din regulament;

p) elaborează şi publică criteriile de acreditare a unui organism de monitorizare a codurilor de conduită în conformitate cu articolul 41 şi a unui organism de certificare în conformitate cu articolul 43 din regulament;

q) coordonează procedura de acreditare a unui organism de monitorizare a codurilor de conduită în conformitate cu articolul 41 şi a unui organism de certificare în conformitate cu articolul 43 din regulament;

r) autorizează clauzele şi dispoziţiile contractuale menţionate la articolul 46 alineatul (3) din regulament;

s) aprobă regulile corporatiste obligatorii în conformitate cu articolul 47 din regulament;

t) contribuie la activităţile comitetului;

u) menţine la zi evidenţe interne privind încălcările prezentului regulament şi măsurile luate, în special avertismentele emise şi sancţiunile impuse în conformitate cu articolul 58 alineatul (2) din regulament;

v) îndeplineşte orice alte sarcini legate de protecţia datelor cu caracter personal.

A.N.S.P.D.C.P. facilitează depunerea plângerilor menţionate la litera (f) prin măsuri precum punerea la dispoziţie a unui formular de depunere a plângerii care să poată fi completat inclusiv în format electronic, fără a exclude alte mijloace de comunicare.

Îndeplinirea sarcinilor autorităţii de supraveghere este gratuită pentru persoana vizată. În cazul în care cererile sunt în mod vădit nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, autoritatea de supraveghere poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative, sau poate refuza să le trateze.

Fără a aduce atingere oricăror alte căi de atac administrative sau judiciare, orice persoană vizată are dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru în care îşi are reşedinţa obişnuită, în care se află locul său de muncă sau în care a avut loc presupusa încălcare, în cazul în care consideră că prelucrarea datelor cu caracter personal care o vizează încalcă regulamentul.

Pentru a depune o plângere la A.N.S.P.D.C.P. click aici .

Pentru alte detalii, coordonatele de contact ale Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sunt:

Sediul în B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod poștal 010336, București

Telefon: 031.805.92.11, 031.805.92.12

Fax: 031.805.96.02

Internet: www.dataprotection.ro

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

In calitate de utilizator al foxy-fashion.ro ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si  semnata  pe care o trimiti  prin servicii postale  la adresa societatii MYTEX FASHION SRL cu sediul in Slobozia, str Closca nr 31, Ialomita sau prin e-mail pe adresa: contact@foxy-fashion.ro. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. 

Pentru a putea comanda produse de pe site-ul www.foxy-fashion.ro trebuie sa iti creezi cont (prin completarea formularului de inregistrare) si sa ne oferi  urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa, cod postal, data nasterii, sex, telefon, username, parola. Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber si in mod neechivoc ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, vom utiliza datele tale personale exclusiv pentru:

-comertul online;

-transmiterea prin e-mail a ofertelor noastre precum si a mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea noastra;

-organizarea de concursuri.  

Prin bifarea casutei  ,,Aboneaza-te la newsletter”  din formularului care este pe site, iti exprimi acordul ca  MYTEX FASHION SRL sa trimita pe adresa ta de email materiale publicitare.

Datele tale sunt destinate utilizarii de catre S.C. MYTEX FASHION SRL in scopurile mai sus mentionate si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor. Prin comanda directa pe site-ul nostru iti exprimi acordul pentru dezvaluirea datelor tale cu caracter personal urmatorilor terti:

-firmelor de curierat (FAN Courier/GLS/Postei Romane care va asigura livrarea produselor);

-firmei de NetZone – Global Dinco SRL, care mentine functionarea optima a site-ului;

-de asemenea datele tale pot fi partajate cu terti precum procesatorul de carduri Mobilpay Netopia in cazul platilor cu cardul.

Foxy Fashion nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.