Politica de returnare

Politica de returnare

Poti returna produsul comandat in termen de 14 zile daca acesta nu iti vine sau de care nu esti multumita,  nu numai fiindca este o obligatie legala conform OUG 34/2014, dar si pentru ca vrem ca tu sa fii fericita de produsele noastre si de  relatia cu echipa foxy-fashion.ro.

Cum calculezi perioada de retur?

–       Cele 14  zile de retur (calendaristice) se calculeaza incepand cu ziua in care tu sau o persoana pe care tu ai desemnat-o sa primeasca coletul a intrat in posesia produsului.

Sau

–       In cazul in care ai facut mai multe comenzi consecutive pe care le-am livrat individual, termenul de retur se calculeaza drept 14 zile  din ziua in care tu sau persoana  pe care ai desemnat-o a primit ultima comanda.

Persoana care primeste comanda este diferita de angajatul firmei de transport care livreaza coletul, iar termenul in care poti returna produsele comandate expira dupa perioada de 14 zile, asa cum am descris mai sus.

Procedura de retur

Daca produsele nu iti vin sau nu esti multumita din diferite motive poti sa le returnezi in cele 14 zile calendaristice.

Ne dorim sa pastram relatia cu tine cat mai simpla, asadar am conceput trei pasi simpli pentru returnarea produselor foxy-fashion.ro.

  1. Ne contactezi la 0721 026 940 sau email la contact@foxy-fashion.ro.  Stim ca esti ocupata, asadar e suficient sa ne suni sau sa ne scrii.
  2. Ne dorim sa iti fim alaturi, dar pentru a pastra calitatea si fluxul produselor, te rugam ne trimiti produsul ambalat corespunzator, nepurtat, fara mirosuri, eticheta originala si documentele pe care le-ai primit odata cu acesta.
  3. Coletul ni-l trimiti la MYTEX FASHION S.R.L., adresa afisata pe website. S.C. MYTEX FASHION S.R.L,  Str. Closca Nr. 31, Slobozia, Jud. Ialomita, Romania, 920044. Alegi modalitatea de trimitere pe care o doresti. Rugamintea noastra este sa nu trimiti coletul cu ramburs.

Chiar daca nu esti obligata sa ne justifici motivul returului, pentru ca ne dorim o relatie cat mai buna cu tine, ne poti scrie la contact@foxy-fashion.ro motivul pentru care ai returnat produsul si cum putem fi mai buni si mai aproape de tine.

Alegi marimea diferita sau alt produs la schimb

Noi vom trimite curierul cu produsul sau marimea dorite, iar tu ii dai curierului la schimb, produsul pe care doresti sa il inapoiezi.

Optiuni de returnare a contravalorii pretului produsului 

In termen de 14 zile iti returnaram integral contravaloarea produsului.

Returnarea contravalorii pretului o facem prin una dintre metodele alese de tine si care se incadreaza in politica de retur Foxy Fashion. Plata va fi facuta de catre MYTEX FASHION S.R.L. conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 si 3 prin una din modalitatile de mai jos:

  1. Mandat postal: prin Posta Romana, la adresa ta (pana la 14 zile calendaristice prin instiintare in cutia postala) – comision practicat 11 lei;
  2. Virament bancar: din contul MYTEX FASHION SRL in contul tau din Romania (banii ajung in aproximativ 24 ore de la procesarea platii) – comision practicat 0 lei;
  3. Rambursare pe cardul prin care a fost efectuata plata (doar pentru comenzile platite cu cardul) – comision practicat 0 lei;

Odata ce ai ales modalitatea de returnare a contravalorii pretului produsului, te rugam sa ne comunici pe contact@foxy-fashion.ro  optiunea ta pentru rambursarea sumelor si informatiile necesare pentru ca noi sa iti restituim plata.

Important

Aprobam doar retururile care respecta Termenii si conditiile, neconformarea cu acestea atrage cu parere de rau refuzul  Foxy Fashion.

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.