Modalitati de livrare

Livrarea in Romania:

Suntem aproape de tine si depunem toate eforturile ca tinuta pe care ai ales-o sa ajunga la tine in maxim 48 de ore. Te rasplatim pentru increderea pe care ne-o acorzi si pentru comenzi mai mari de 400 lei iti livram produsele gratuit pe teritorului Romaniei.

Se poate intampla sa nu avem pe stoc produsulo pe care l-ai comandat. Echipa Foxy-fashion.ro se straduieste ca tu sa primesti ce ti-ai dorit si te va informa in maxim 30 zile de la comanda cand se va efectua livrarea.

Livrari Foxy Fashion:

Comenzi mai mari de 300 lei – transport gratuit

Comenzi mai mici de 300 lei:

 – Livrare 2-3 zile lucratoare – 18 Lei

Parteneri livrari:

Curierat rapid: CARGUS

Livrarea in Romania:

Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid cu CARGUS.

Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate. Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii si nu poate fi mai mare de 30 de zile din momentul depunerii acesteia.

Gratuit la comenzi peste 300 lei

 1800 Lei prin curierat rapid – livrare in 24-48 ore lucratoare

Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare, este recomandat sa depui comanda pana in ora 12:00. Inaintea finalizarii comenzii te rugam să alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda ta.